duminică, 2 noiembrie 2008

Fisa de proiect

RECRUTAREA PENTRU “ArCa LuI nOe” CJ
(10 – 18 noiembrie 2008)

INIŢIATORUL :
Compania Naţională de Teatru “ArCa LuI nOe”
COORDONATORUL PROIECTULUI: Alexandru Robert Nagy (Fondator, Coordonator, Regizor şi Actor al Companiei Naţionale de Teatru ArCa LuI nOe);
CONTACT: tel. 0729.94.80.26, e-mail: alexandru@arkaluinoe.ro
GRUPUL DE COORDONARE : Staff-ul de organizare din Comunitatea ArCa LuI nOe, voluntari.
PARTENERI: Asociatia “Cetatea lui Bucur 7 Centre”; Consiliul Judeţean al Elevilor – Cluj; Casa de Cultura a Studentilor din Cluj; ISJ CLUJ; Il Caffe Cluj; Primaria Municipiului Cluj-Napoca; Fundatia MATCA, Colegiul National “Aurel Vlaicu”, Portalul acasa.ro, PR Wave s.a.
SPONSORI: EXIM BANK România
DESCRIEREA PROIECTULUI:
Recrutarea va avea loc in perioada 10 – 15 noiembrie si vizeaza toti elevii de liceu din Cluj dar nu numai. Cortul pentru recrutare va fi amplasat în Piaţa Muzeului din Cluj si va fi accesibil tuturor celor care doresc sa se inscrie si sa participe la castingul organizat in perioada 16-17 noiembrie, in urma caruia vor ramane cei mai talentati si promitatori actori amatori – ce vor constitui Trupa de Teatru “ArCa LuI nOe” – CLUJ, parte din Compania Nationala de Teatru “ArCa LuI nOe”. Trupa se va dezvolta pe aceleasi principii eficiente şi durabile, practicate de trupa de la bucuresti si va inclina spre co-productii si spectacole experimentale. In ziua de 17 va avea loc o “masa rotunda” cu cei selectati pentru ca mai apoi seara sa aiba loc deschiderea oficiala a stagiunii de Cluj cu spectacolul “Sonata pentru saxofon si Eva” de Eugen Serbanescu.
Timp de 5 zile se vor imparti fly-ere si afise prin licee si pe strada. Pentru a mediatiza acest eveniment, in dimineata zilei de 10 noiembrie la Primaria Muncipiului Cluj-Napoca va avea loc o Conferinta de presa, prilejuita de deschiderea oficiala a recrutarilor pentru ArCa LuI nOe CLUJ.
SCOPUL PROIECTULUI: Scopul proiectului este promovarea teatrului romanesc cu sprijinul unor promotori tineri, de a educa publicul format din elevi de liceu in acest sens si de a aduce teatrul in licee, a facilita practic accesul tinerilor la spectacole de teatru romanesc.
OBIECTIVELE PROIECTULUI: Obiectivele recrutarii sunt foarte precise. Principalul obiectiv este experimentarea indeaproape a fenomenului de teatru/spectacol in liceu, promovarea acestuia si analizarea impactului pe care il are acesta asupra publicul tanar. Promovarea teatrului romanesc si a participantilor la acest proiect.
GRUPUL TINTA: Campania de recrutare se adreseaza elevilor din invatamantul liceal din Cluj-Napoca.
PERIOADA: 15 – 18 noiembrie 2008
LOCUL DE DESFASURARE: Piaţa Muzeului;
PARTICIPANTI: Reprezentanti ai autoritatilor publice locale, tinerii actori, presa, invitati, parteneri, elevi.
MEDIATIZARE: Cu ajutorul partenerilor media enumerati mai sus – comunicate de presa; afise; bannere; sport radio/tv; Sapte Seri; 24 FUN; promovare pe site-urile partenerilor si ale companiei “ArCa LuI nOe”
EVALUAREA PROIECTULUI: In functie de numarul de participanti, chestionarul de evaluare pe care il vor completa beneficiarii proiectului, reactiile publicului, ale presei, ale invitatilor speciali, ale partenerilor si finantatorului;
MULTIPLICAREA LUI: Maniera in care a fost gandit acest proiect vizeaza prin excelenta multiplicarea lui in timp în alte zone strategice ale ţării.


Niciun comentariu: